ДЕКОДИРАНЕ НА GENAI:

ДЕКОДИРАНЕ НА GENAI:

ГОСТ-ЛЕКЦИЯ ОТ ЕКСПЕРТА ПО ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ ОТ СИЛИКОНОВАТА ДОЛИНА –Д-Р МАЙКЪЛ ВУ

На 18 април 2024 г. от 9,00 ч. до 13,00 ч.в зала „Марин Дринов“ на Българската академия на науките Стопански факултет при Тракийски университет, гр.Стара Загора ще бъде домакин на форум на тема „Декодиране на GenAI: Науката зад магията на ChatGPT“.

Форума е, организиран съвместно с БАН и Института по математика и информатика към БАН и с подкрепата на Университета по библиотекознание и информационни технологии, София, Факултет по науки за образовение и изкуства към Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и PROS България.

По време на форума ще се проведе гост-лекция от експерта по изкуствен интелект от Силиконовата долина –д-р Майкъл Ву.

Д-р Майкъл Ву е главен AI стратег в PROS. Той е един от водещите световни авторитети в областта на изкуствения интелект (AI), машинното обучение (ML), науката за данните и поведенческата икономика. В момента той е главен AI стратег вPROS (NYSE: PRO), базиран на AI доставчик на SaaS, който помага на компаниите да монетизират по-ефективно в цифровата икономика. Той е назначен за старши научен сътрудниквEcole des Ponts Business Schoolза работата си в Data Science и служи като съветник и лектор запрограмите за AI на UC Berkeley Extension.

Предвидените лекции в рамките на форума са в областите:

Декодиране на GenAI: Науката зад магията на ChatGPT

Навигиране в границите на GenAI в бизнес решенията – отвъд продуктивността

Повече информация и регистрация на сайта на https://pros.com/decoding-gen-ai/

Събитието е безплатно, но местата са ограничени. Моля регистрирайте се!