КиберКЛУБ към Тракийски университет Ви кани на събитие, посветено на киберсигурността и последните новости в областта на технологиите.

КиберКЛУБ към Тракийски университет организира ви кани на събитие, посветено на киберсигурността и последните новости в областта на технологиите.

Уважаеми колеги и членове на Академичното ръководство,

КиберКЛУБ към Тракийски университет с удоволствие Ви кани да се присъедините към нас на едно вълнуващо събитие, посветено на киберсигурността и последните новости в областта на технологиите.Организирането на подобни инициативи има за цел да обедини студентската общност в рамките на форума, посветен на иновациите в бързоразвиващия се технологичен свят.

28 февруари 2024 г.11:00 часаАкадемичен информационен център (Библиотека) - в сградата на Ректората

• Лекции от експерти в областта на киберсигурността:Водещи професионалисти ще споделят своите знания и опит, разкривайки последните предизвикателства и тенденции в киберсигурността.

• Демонстрации на нови технологии:Ще имате възможността да се запознаете с най-новите иновации в областта на технологиите и да видите как те могат да бъдат приложени в практиката.

• Мрежа за обмяна на идеи:Възможност за общуване и обмяна на идеи с колеги, експерти в областта и представители на индустрията.

• Работилници и обучения:Практически сесии, водени от експерти, които ще Ви помогнат да развивате уменията си в областта на киберсигурността.

• Научете за последните иновации в областта на дрон технологиите:Водещи експерти ще представят най-новите постижения и предизвикателства във връзка с дроновете, използвани в КиберСпорта.

Бъдете част от второто издание на КиберКЛУБ, където заедно ще създадем по-сигурна и иновативна бъдещност!

Очакваме Ви!

С уважение,Управителен съвет на КиберКЛУБ към Тракийски университет

[object Object]