„After Workin: Аз избрах Стара Загора! Ден на кариерата“

Стопански факултет при Тракийски университет и Община Стара Загора в лицето на отдел „Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход“ имаме удоволствието да Ви поканим на предстоящо събитие „After Workin: Аз избрах Стара Загора! Ден на кариерата“, чиято идея е насочена към студенти и наскоро завършили, които искат да се запознаят с естеството на работа, позициите и стажовете, които предлагат българските компании.

Изложение „After Workin: Аз избрах Стара Загора! Ден на кариерата“ дава достъп до участващите компании, отворените позиции при тях и стажантските им програми.

Дата: 15 май 2024 г. (сряда)

Час: от 10 до 14 ч.

Локация: Академичен информационен център, Тракийски университет, Стара Загора

Вход: Свободен

Очакваме Ви с нетърпение!

След успешно проведеното двудневно събитие „WORKIN STARA ZAGORA”, Стопански факултет при Тракийски университет и отдел „Инвестиции, енергийна ефективност и зелен преход“ към Община Стара Загора ще проведат следващото събитие, в което фокус отново ще бъдат младите хора и тяхната възможност за кариерно развитие в Стара Загора.

Събитието ще даде възможност на компаниите освен с материали и срещи на щанд, но и с презентация, да разкажат пред студентите с какво се занимават и какво предлагат за кариерното им развитие.

Предвидена е възможността да бъде осъществен индивидуален контакт със студенти, интересуващи се от провеждане на стаж или кандидатстване за работа, като тези дискусии ще се проведат на обособени за тази цел места, които се намират в близост до мястото, на което ще се проведат презентациите.

Очаква се да присъстват около 30 фирми с национално и регионално значение.