Новини

Общоуниверситетски

НОЩ НА ИНДУСТРИЯТА

Logo TrU

НОЩ НА ИНДУСТРИЯТА

ИНДУСТРИЯТА БЛИЗО ДО МЛАДИТЕ ХОРА

ПЪРВО ПИЛОТНО ИЗДАНИЕ 28.06.2024 Г. СТАРА ЗАГОРА

 

 

В НОЩТА НА 28 ЮНИ 2024 Г.  ШЕСТ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ОТ ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА И РЕГИОНА ОТВАРЯТ ВРАТИ ЗА ПОСЕЩЕНИЯ ОТ УЧЕНИЦИ, СТУДЕНТИ И МЛАДЕЖИ В ПЪРВОТО ПО РОДА СИ СЪБИТИЕ – НОЩ НА ИНДУСТРИЯТА

 

НОЩ НА ИНДУСТРИЯТА е инициатива на СДРУЖЕНИЕ МОСТ МЕЖДУ ПОКОЛЕНИЯТА и има за цел да популяризира производствени предприятия в шестте региона на България като представи тяхната дейност пред младите хора, за да намерят своята професионална реализация.

 

Първото пилотно издание на инициативата е в гр. Стара Загора, където 6 производствени компании от 20 часа до късно след полунощ ще посрещат ученици, студенти, младежи и граждани в работоспособна възраст и ще ги запознават с производствените процеси.

 

Компании домакини са: ГРАДУС АД, НАТАЛИЯ АД, МИНЕРАЛКОМЕРС  АД, АТЕ ПЛАСТ ООД,  М+С ХИДРАВЛИК АД и ХРАНИНВЕСТ-ХРАНМАШКОМПЛЕКТ АД

 

Официалното откриване на НОЩ НА ИНДУСТРИЯТА е от 19.00 часа в Зала 1 на Хотел Верея, гр. Стара Загора, а автобусите с посетители тръгват точно в 20 часа то Паркинга на Хотел Верея.

Не пропускайте първото по рода си събитие за популяризиране на българската индустрия сред младите хора! Станете част от НОЩ НА ИНДУСТРИЯТА.

Участието в събитието изисква регистрация  тук https://ni.irsbg.info/